Hogyan lehetsz Spinning Instruktor


Legközelebbi képzésünk dátuma, helyszíne, oktatója az Események menüpontban található! 

A Spinning® Instruktor képzésről bővebben: 

A Spinning® Instruktor képzés egy három lépcsőből álló, kreditpont alapú oktatási rendszer. Az egyes részeket mindenki saját elhatározása, tempója szerint végezheti el. Már a legelső szint elvégzése után is lehetőség van Spinning® órák tartására. 
A továbblépési, -fejlődési lehetőségek, valamint a bizonyos számú kreditpont begyűjtéséhez szükséges továbbképzések, tanfolyamok, események adottak, a többi már csak az egyénen múlik.

A három, nemzetközi minősítést adó oktatói szint a következő:

Megnevezés Feltétel
STAR 1 alapoktatói szint tanfolyam 
elméleti és gyakorlati vizsga
STAR 2 oktatói haladószint 20 pont gyűjtése 
elméleti vizsga
STAR 3 oktatói haladószint 40 pont gyűjtése 
Spintensity™: Periodizáció workshop 
elméleti vizsga

*Az alapoktatói szint érvényességi ideje: 2 év. Meghosszabításához 14 kreditpontot kell gyűjteni ez idő alatt.

Az egyes szintek eléréséhez, teljesítéséhez szükséges kreditpontokat a Mad Dogg Athletics, Inc. által elfogadott továbbképző kurzusokon, eseményeken lehet megszerezni.

Az alapképzés (STAR 1 szint) által szerzett néhány előny:


  • Ez a képesítés a világ 60 országában lévő összes Spinning® Center-ben elismert és elfogadott.
  • Magyarországon a legszínvonalasabb klubokban robbanásszerűen terjedő csoportos edzésformát oktathatod (csak a Spinning Instruktori tanfolyamot végzettek oktathatnak Spinning®-et)
  • Megkapod az eredeti amerikai Spinning® Oktató tankönyv formailag és tartalmilag is egyező magyar nyelvű kiadását, az ún. "black book"-ot, azaz "fekete könyvet"
  • Magyar mesteroktatóktól tanulhatod meg a Spinning® órák tartásához szükséges összetett, de mégis egységet alkotó tudást
  • Csak rajtad múlik karriered építése egy tökéletesen felépített rendszerben a STAR 2, STAR 3 és Mesteroktatói szintek elérésével

Bookmark and Share
Rendered within : 195.2ms, Server ID : 1
Memorial Day
-

Mad Dogg Athletics will be closed on Monday May 25, 2015 in honor of the Memorial Day holiday. Any orders placed after Friday 12pm will be processed on Tuesday May 26, 2015. Have a fun and safe holiday weekend.

– The Mad Dogg Athletics Team