SPINE 2014

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2014 organiseert Stichting SPINE haar 5e editie van de SPINE Vitallity Day.


Op zaterdagmiddag worden er Spinning® Vervolgopleidingen gegeven.


Op zaterdagavond wordt de aftrap gegeven met een speciale Pre-Ride van 90 minuten door Master Instructor Chantal Janssen. Deze speciale Ride kost €10 per persoon en mag je niet missen! Aansluitend zal er een uitgebreid buffet plaatsvinden welke €15 kost. De rest van de avond zal opgeluisterd worden door een DJ.


Op zondag gaat het feest door met een 6-uurs Spinning® marathon, de grootste van de Euregio. Er zijn nog enkele bikes vrij voor deze marathon onder leiding van Masters Instructors Martin Timmerman, Andre Struik, Gaby Hoogenveen, Gabriella Posch, Sandro Morelli en  Maurizio Bottoni. Deelname kost €75 voor een solo-bike en €120 voor een duo bike en is inclusief gehele verzorging gedurende de marathon (eten en drinken) en uitgebreid pasta-buffet na afloop.


Het belooft een speciale editie te worden ivm het 5-jarig bestaan van Stichting SPINE dus mis het niet en schrijf je direct in op www.stichtingspine.nl, zowel voor de Pre-Ride als voor de Spinning® marathon..


Bookmark and Share
Happy Memorial Day!
-

In honor of the Memorial Day holiday, Mad Dogg Athletics will be open from 6am-3pm on Friday, May 27 and closed on Monday, May 30.

All orders placed after 12pm on Friday, May 27 will ship Tuesday, May 31. Have a fun and safe holiday weekend.

 

-  The Mad Dogg Athletics Team