Postati instruktor Spinninga® je enostavno in zabavno. 

 

Zakaj Izobrazevanje? V nase dvorane in fitnes centre prihajajo ljudje z različnimi CILJI. Nasa naloga pa je , da jim te cilje pomagamo doseči. Šport je znanost in razvoj le tega nam omogoča vedno boljse, učinkovitejse metode treniranja. Metode s katerimi bomo nasim strankam pomagali do ciljev in boljsega zivljenja.

Spinning® je program, ki ponuja resitve za posameznikove problem in za Spinningom® stoji ekipa vrhunskih trenerjev in stevilni znanstveniki ter raziskovalci, ki omogočajo se boljse in učinkovitejse resitve. Naloga Instruktorjev pa je , da s pomočjo znanja vodimo zdrave, varne in učinkovite treninge za različno populacijo. ZNANJE JE TISTO, KAR LOČUJE DOBREGA INSTRUKTORJA OD samo instruktorja. Znanje je tisto, kar nam omogoča korak pred drugimi.

 

KAKO POTEKA IZOBRAZEVANJE ? 2 dnevna SPINNING® CLINICA, kjer boste izvedeli: Kaj je Spinning®. Pravilna nastavitev kolesa. Pravilni polozaji na kolesu in varnost. Spinning® Tehnike kolesarjenja. Spinning® Energijska območja. Spinning® Motivacija in Vizualizacija. Prprava in organizacija ure Spinninga®. Oprema za Spinning® vadbo. FAZA 1, FAZA 2 in 3. Spinning® simoboli. Spinning® Profili.

V času dvodnevnega začetnega seminarja boste opravili tudi različne praktične vaje. Prejeli Spinning® priročnik - edinstven pripomoček za instruktorje. Ter prejeli potrdilo o udelezbi.

MEDNARODNO VELJAVNO LICENCO ZA POUČEVANJE SPINNING® PROGRAMA.
Po 6 mesecih lahko opravljate teoretični izpit in dosesete nivo STAR 1.


 

IZOBRAZEVANJE ZA SPINNING® INSTRUKTORJA ZA
PODROČJE SLO, CRO, BIH IN SCG ORGANIZIRA:


LONY SPORTS, Bratov Komel 55, 1210 Ljubljana, Slovenija,Europa
Mobitel: 040 160 056
E posta: lony@siol.com

Za vsa vprasanja me lahko poklicete ali
posljete vprasanje na e posto 
lony@siol.com
 

Pozdravček POLONA

Bookmark and Share
Rendered within : 261.5ms, Server ID : 1
Thanksgiving Info
-

Mad Dogg Athletics will be closed on Thursday, November 27 and Friday, November 29, 2014 in honor of the Thanksgiving holiday. Any orders placed after Wednesday 12pm will be processed on Monday December 1, 2014.

Have a happy and safe Thanksgiving!

– The Mad Dogg Athletics Team