SPINNING®

 

Spinning®
predstavlja svetovni fenomen skupinske vadbe. Najbolj popularna oblika skupinskega kolesarjenja prihaja iz sončne Kalifornije in je inovacija bivsega ultra maratonskega kolesarja Johnny G. Program, ki je zaradi svoje učinkovitosti in preprostosti obnorel svet, ter postavil temelje skupinskemu kolesarjenju.

Spinning® kot svetovni fenomen skupinske vadbe. Mogoče zato ker "porabimo 500 kcal v 40 minutnem treningu. Mogoče zato, ker gre za vrhunske trenerje, odlično motivacijo in nenedomestljivo skupinsko energijo, ki nam pomaga premagovati različne klance in pomaga ohranjati vrhunsko telesno pripravljenost. Ali pa je počutje po vadbi razlog, da je Spinning® najpopularnejsa oblika skupinske vadbe.

Več kot 150 000 instruktorjev poučuje Spinning® v 80 drzavah po svetu. Omogočajo z energijo napolnjene ure kolesarjenja, v katerih se povezujejo osnove sportnega treniranja, odlične tehnike treniranja, inspiracijska glasba in unikatna "body & mind " filozofija. Spinning® program je znan po KVALITETI, VARNOSTI, UČINKOVITOSTI IN ZABAVI.

                                       
   SPINNING® KONCEPT
 


STAR TRAC® SPINNER® KOLESA + 
SPINNING® INSTRUKTOR + SPINNING® brezplačna 
pogodba z MDA = 
ORIGINAL SPINNING® CENTERSTAR TRAC®
podjetje, ki izdeluje Spinner® kolesa in podjetje Mad Dogg Athletics inc, ki skrbi za strokovnost in razvoj programa. Ter ponuja strankam resitev. www.startrac.com


LIVE ..........LOVE...........RIDE..........Spinning®
program  je originalan i  najpopularniji način grupnog dvoranskog biciklizma. Ne samo zato sto je Spinning nedostican način ostvaranja vasih ciljeva i vjezbanja. Bez učenja slozenih pokreta, uz vrhunske instruktore i glazbu koja vase noge drzi priljubljene uz pedale, postizanje najbolje forme u vasem zivotu nikada nije bilo zabavnije.

Spinning®
program je najveći i najpopularniji svjetski program dvoranskog biciklizma, a razlog tome su nasi svjetsko poznati instruktori.Uz vise od 35 000 Original Spinning Centara i nekoliko milijuna entuzijastičnih korisnika sirom svijeta, ne nedostaje onih, koji čekaju da ih podučite, motivirate i nadahnete da se vam pridruze. 

SPINNING®  KONCEPT :

 

STAR TRAC®  SPINNERI +
INSTRUKTOR SA MDA LICENCU +
SPINNING®  
ugovor sa MDA =
ORIGINAL SPINNING®  CENTAR


info: lony@siol.com
vitaspin@gmail.com
Bookmark and Share