Πάνω από 35.000 Centers και εκατομμύρια μέλη γυμναστηρίων έκαναν το πρόγραμμα του Spinning® το πιο δημοφιλές μάθημα ποδηλασίας εσωτερικού χώρου.Ώς ένα εξουσιοδοτημένο Spinning® Center θα έχετε τα παρακάτω προνόμια:
   
 » Θα αναπτυχθείτε με τον κορυφαίο του είδους.
Μόνο τα εξουσιοδοτημένα Spinning® Centers έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το ευρέως αναγνωρίσιμο όνομα και λογότυπο του Spinning®.
    » Θα αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων.

Η πώληση ρούχων και αξεσουάρ Spinning® και τα ειδικά προγράμματα 8-Week Weight Loss και 8-Week Performance παρέχουν στα μέλη σας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών ενώ αυξάνουν τα κέρδη της επιχείρησής σας.
  
  » Θα λαμβάνετε επίσημες οδηγίες.
Με το να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο των εξουσιοδοτημένων Spinning® Centers στο Spinning.com και με
δυνατότητα να συμμετέχετε στο πρόγραμμα "Ticket to Ride" που επιτρέπει στα πιθανά μέλη να παρακολουθήσουν ένα μάθημα Spinning® δωρεάν στο χώρο σας,κατευθύνετε τα μελλοντικά μέλη στην επιχείρησή σας.

 

    » Θα έχετε υποστήριξη στο Marketing.
Θα έχετε πρόσβαση σε εργαλεία Marketing με βάση τις ανάγκες σας και σε μια πλούσια βιβλιοθήκη εικόνων.

    Δημιουργία εξουσιοδοτημένων Spinning Centers
Aσύγκριτη εκπαίδευση,πρωτοποριακός προγραμματισμός και συνεχής υποστήριξη και ανατροφοδότηση σε Instructors και γυμναστήρια έχουν αναγάγει το πρόγραμμα του Spinning® στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα εσωτερικής ποδηλασίας στον κόσμο.Παρακάτω θα βρείτε όσα χρειάζεστε για τη δημιουργία ενός εξουσιοδοτημένου Spinning® Center.
    1.Ποδήλατα Spinner®: Τα ποδήλατα Spinner® από την Star Trac είναι τα μοναδικά ποδήλατα κατασκευασμένα αποκλειστικά για το πρόγραμμα του Spinning®.Επικοινωνήστε με τον
αντιπρόσωπο της Star Trac στην Ελλάδα για περισσότερες πληροφορίες γι'αυτά τα ποδήλατα που αποτελούν την πιο εξελιγμένη πρόταση της αγοράς.  
    2.Εξουσιοδοτημένοι Spinning® Instructors: Με πάνω από 165.000 εξουσιοδοτημένους Spinning Instructors παγκοσμίως,θα είναι εύκολο να βρείτε κάποιον κοντά σας.Εάν παρόλα αυτά χρειάζεστε βοήθεια στην εύρεση ή περαιτέρω εκπαίδευση των Spinning®
Instructors παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή οργανώστε ένα σεμινάριο στις εγκαταστάσεις σας.
    3.Άδεια χρήσης Ονόματος και Λογότυπων: Ώς ένα εξουσιοδοτημένο Spinning® Center θα έχετε το δικαίωμα να χρησιμoποιείτε το ευρέως αναγνωρισμένο όνομα και λογότυπο του Spinning® χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Bookmark and Share
Happy Memorial Day!
-

In honor of the Memorial Day holiday, Mad Dogg Athletics will be open from 6am-3pm on Friday, May 27 and closed on Monday, May 30.

All orders placed after 12pm on Friday, May 27 will ship Tuesday, May 31. Have a fun and safe holiday weekend.

 

-  The Mad Dogg Athletics Team