Από τις αρχές του 1989,όπου κατασκευάσαμε την πρώτη χειροποίητη γενιά των ποδηλάτων Spinner®,θέσαμε τα στάνταρ όσον αφορά στον εξοπλισμό της εσωτερικής ποδηλασίας.Από τότε,τα πατενταρισμένα μας Spinner® ποδήλατα αναπροσδιορίζουν συνεχώς τους όρους ποιότητα και αντοχή στο χρόνο.Η επόμενη γενιά των ποδηλάτων Spinner® είναι εδώ - και είναι καλύτερη από ποτέ.Βρείτε τα στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα:
            
                                        Star Trac Greece ΕΠΕ
                                        Ανθέων 21, Άνω Γλυφάδα Τ.Κ 16674 
                                        τηλ.210 9632638 
                                        fax:210 9635129 
                                        κ.Τουλιατος Σπύρος   
                                        e-mail:sales@starfitness.gr

  Όλα τα ποδήλατα Spinner® έχουν μια νέα,μεγαλύτερη εγγύηση


  • 10 χρόνια σκελετός
  • 3 χρόνια μέρη όπως: τροχός,κουμπί αντίστασης,τιμόνι,σύστημα ρύθμισης θέσης μπρος-πίσω
  • 2 χρόνια εγγύηση μέρη όπως: τιμόνι (εμπρός θέση),σέλα πλαστικό μέρος,βάση φρένου,σύστημα pop-pin,ρύθμισης θέσης
  • 1 χρόνο σε διάφορα είδη
  • Συμπεριλαμβάνεται κουτί με επιπλέον ανταλλακτικά

   1. Κέντρα καλυμένα με ειδικό υλικό σε υφή πούδρας,ετικέτες με βελτιωμένη επικάλυψη και νέα βαφή δίνουν βελτιωμένη εμφάνιση,εμποδίζοντας το "ξεφλούδισμα".
   2. Μια επιπρόσθετη πλαστική ζάντα περιμετρικά στην εσωτερική ακτίνα του τροχού εμποδίζει τα αυτοκόλλητα να ξεφλουδίσουν και να σκουριάσουν.Νέα διαδικασία επικάλυψης του τροχού με χρώμιο προσφέρει καλύτερο φινίρισμα και προστασία.
   3. Ανασχεδιασμένο τιμόνι,παρέχει επιπλέον 3.8 cm χώρου μεταξύ της θέσης νερού και τιμονιού.


 
   1. Κέντρα καλυμένα με ειδικό υλικό σε υφή πούδρας,ετικέτες με βελτιωμένη επικάλυψη και νέα βαφή δίνουν βελτιωμένη εμφάνιση,εμποδίζοντας το "ξεφλούδισμα".Νέα "πατάκια" βάσης καλυμένα με πλαστικά στηρίγματα αντί για βίδες,προστατεύουν τα "πατάκια" από τον ιδρώτα που μπορεί ναι προκαλέσει σκουριά και διάβρωση.
   2. Αλλαγή θέσης στα "πατάκια" ισορροπίας του ποδηλάτου στο κάτω μέρος του προλαμβάνει την σκουριά του σκελετού και των ενώσεων.Όλες οι εκτεθημένες ενώσεις είναι ενισχυμένες,εμποδίζοντας έτσι το "φούσκωμα" και "ξεφλούδιασμα του χρώματος.
   3. Διπλός προφυλακτήρας με πλαστικά στηρίγματα αντί για βίδες,προστατεύει το υπόλοιπο μέρος του ποδηλάτου από τον ιδρώτα και την σκουριά.Μια επιπρόσθετη πλαστική ζάντα περιμετρικά στην εσωτερική ακτίνα του τροχού εμποδίζει τα αυτοκόλλητα να ξεφλουδίσουν και να σκουριάσουν.Νέα διαδικασία επικάλυψης του τροχού με χρώμιο προσφέρει καλύτερο φινίρισμα και προστασία. 
   4. Ρύθμιση θέσης με σύστημα Pop-Pin,παρέχει πιο ασφαλείς ρυθμίσεις.Μικρότερη απόσταση μεταξύ των τρυπών Pop-Pin στην ρύθμιση της σέλας και του τιμονιού παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις ρυθμίσεις.(από 15 mm σε 11 mm)
   5. Ανασχεδιασμένο τιμόνι,παρέχει επιπλέον 3.8 cm χώρου μεταξύ της θέσης νερού και τιμονιού. 


          
   1. Κέντρα καλυμένα με ειδικό υλικό σε υφή πούδρας,ετικέτες με βελτιωμένη επικάλυψη και νέα βαφή δίνουν βελτιωμένη εμφάνιση,εμποδίζοντας το "ξεφλούδισμα".Νέα "πατάκια" βάσης καλυμένα με πλαστικά στηρίγματα αντί για βίδες,προστατεύουν τα "πατάκια" από τον ιδρώτα που μπορεί ναι προκαλέσει σκουριά και διάβρωση.
   2. Αναβαθμισμένα πετάλια Spinner NXT/Elite δύο πλευρών,συμβατά με SPD.
   3. Αλλαγή θέσης στα "πατάκια" ισορροπίας του ποδηλάτου στο κάτω μέρος του προλαμβάνει την σκουριά του σκελετού και των ενώσεων.Όλες οι εκτεθημένες ενώσεις είναι ενισχυμένες,εμποδίζοντας έτσι το "φούσκωμα" και "ξεφλούδιασμα" του χρώματος.
   4. Διπλός προφυλακτήρας με πλαστικά στηρίγματα αντί για βίδες,προστατεύει το υπόλοιπο μέρος του ποδηλάτου από τον ιδρώτα και την σκουριά.Μια επιπρόσθετη πλαστική ζάντα περιμετρικά στην εσωτερική ακτίνα του τροχού εμποδίζει τα αυτοκόλλητα να ξεφλουδίσουν και να σκουριάσουν.Νέα διαδικασία επικάλυψης του τροχού με χρώμιο προσφέρει καλύτερο φινίρισμα και προστασία. 
   5. Ρύθμιση θέσης με σύστημα Pop-Pin,παρέχει πιο ασφαλείς ρυθμίσεις.Μικρότερη απόσταση μεταξύ των τρυπών Pop-Pin στην ρύθμιση της σέλας και του τιμονιού παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις ρυθμίσεις.(από 15 mm σε 11 mm)
   6. Ανασχεδιασμένο τιμόνι,παρέχει επιπλέον 3.8 cm χώρου μεταξύ της θέσης νερού και τιμονιού.   1. Διπλής πυκνότητας σέλα προσφέρει διαρκή άνεση.
   2. Πετάλια μεγαλύτερης αντοχής με μεγαλύτερα "παξιμάδια" και επιμηκυμένους άξονες με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
   3. Διπλός προφυλακτήρας με πλαστικά στηρίγματα αντί για βίδες,προστατεύει το υπόλοιπο μέρος του ποδηλάτου από τον ιδρώτα και την σκουριά.
   4. Το Spinner® Velo έρχεται μαζί με τέσσερα νέα DVD: Ride on:An Endurance Energy Zone™ Ride,Crank it up: Interval Energy Zone™,Pedal Power:Strength Energy Zone™ και Heart Racer:Race Day Energy Zone™

Bookmark and Share